Ook Natasha Bedingfield scoort met classic

Afbeeldingcredit: Amy Sussman / Getty Images

Na Kate Bush en Sophie Ellis-Bextor heeft ook Natasha Bedingfield hernieuwd succes met een oude hit. De single Unwritten uit 2004 is opnieuw aan een opmars bezig dankzij de film Anyone But You.

In de romantische komedie zien we Sidney Sweeney en Glen Powell in de hoofdrollen. Het verhaal is gebaseerd op het toneelstuk Much Ado About Nothing van William Shakespeare. Het nummer Unwritten komt een aantal keren voor in de film, die sinds een paar weken in de Nederlandse bioscopen draait.

De twintig jaar oude hit valt nog altijd goed bij het publiek en kom je nu weer overal tegen. Het doet weer mee in de hitlijsten, op de radio, op Spotify (zo’n 2,7 miljoen streams per dag) en bijvoorbeeld in TikTok-filmpjes.

Uiteraard is Natasha erg blij met de hernieuwde aandacht voor haar hit. Op TikTok plaatste de zangeres een video waarin de cast van Anyone But You de tekst van Unwritten oefent. Op het officiële TikTok-account van de film is dan weer een video te zien van Bedingfield die dansend op haar eigen nummer uit de theaterzaal komt. “Wanneer je net Anyone But You hebt gezien, maar je letterlijk Natasha Bedingfield bent”, staat erbij.

Bekijk hier de clip van Unwritten.